Ingredienti pe quattru perzuni

  • Patati 1 kg  – Sarsa i pumadoru 1 kg  – Cipuja russa 1  – Pipalora 4  – allivi q.b.  – Ojio d’ alliva  q.b.
  • Sali q.b.  – Stoccu i Mammula spugnatu 1 kg  – Chjiappari 1 cucchjiarina
  • Preparazioni
  • Nta na tiana( pentola di terracotta)  fati suffrijri nta’ ojio a cipuja affettata. Mentiti poi  i pilati o a sarsa e fati cocire a fuocu lentu pe circa 5 minuti. Salati e jungiti i patati a spicchji e doppu pocu minuti u stoccu a pezzi.
  • Dassati cucinari  a focu lentu, pe na vintina i minuti, doppu jungiti allivi e u piparolu e miscitati  chianu nonnu u ruppiti u stoccu e li papati.

Da mangiari cardu cu nu bellu biccheri i Cirò Russu.

Fonte: pinocarellachannel.it